Gräsroten

04 FEB 2018 18:58
  • Skapad: 04 FEB 2018 18:58

Ditt spel på Svenska Spel kan ge dina favoritföreningar poäng, som omvandlas till pengar från Gräsroten. Var med och påverka hur nästa års fördelning till ungdomsidrotten blir. Tillsammans får vi fler ungdomar i rörelse!

Det kostar inget att vara med i Gräsroten. Spela hos Svenska Spel. Gräsroten gäller vid spel på alla Svenska Spels spel (undantaget Vegas, Poker och Bolagsspel), oavsett om du spelar i butik, på webben eller i mobilen. Varje gång du spelar ger du poäng till din favoritförening.

Om du spelar på Svenska Spel så är Melleruds Simklubb tacksam om du väljer att stödja föreningen genom att gå in på "Gräsroten"-annonsen på högra sidan, eller att följa länken nedan. Du kan stödja upp till tre olika föreningar så även om du redan stödjer någon annan förening så kan du välja att även ge support till din lokala simklubb.

Gräsroten Mellerud Simklubb

Skribent: Per-Magnus Mildh