Hösten 2017

18 SEP 2017 13:33
Då var höstterminen igång. Klicka in på denna nyhet för att ta del av utskickad information om höstens gruppindelning.
  • Uppdaterad: 18 SEP 2017 13:35

Hej alla simmare och välkomna alla nya medlemmar!

Nu är vi igång med träningarna igen efter sommaruppehållet. Tränarna har nu sett och tränat med väldigt många av er och kommit fram till en gruppindelning.

Denna termin kommer vi att ha tre grupper.

Söndagsgrupperna, Tränare: Yazan, Valentijn, Sebas

Grupp C, Klockan 16:10 – 17:10

Andan Akil Sonja Isaksson Ashot Arakelyan Randa Kattan Tatev Arakelyan Alma Malmstråle Shahd Bahry Beshr Matouk Tilde Dahlin Alma Näseth Matilda Haglund Ali Sakir Ruslana Hasselberg Yahye Sakir

Grupp B, Klockan 17:10 – 18:10 (OBS ny tid)

Grupp A, Klockan 17:10 – 18:10

Jorunn Bats Ella Näseth Nora Forsdahl Thella Persson Mona Fransson Florence Schneider Alice Hedkrok Madelaine Schneider Elise Löfberg Johansson Sebastiaan Schneider Tilda Mildh Alice Stang

Torsdagsgruppen, Tränare: Yazan, Klockan 17:30 - 19:00

Torsdagspasset är intensivare och rekommenderas till barn som har kommit lite längre i simningen och vill satsa mer på att tävla. Det betyder inte att de som är med på två träningar i veckan alltid skall tävla och inte heller att barn som tränar en gång i veckan inte får vara med på tävlingar. Hör med tränarna ifall det finns plats om du också är intresserad av torsdagsgruppen.

Vi kör igång enligt detta schema nu på söndag den 17:e september. Om det är några i grupp B som vill fortsätta på samma tid som tidigare (dvs. 16:10) så går det självklart bra, men meddela oss detta via mail.

Söndag den 29 oktober är det ingen träning, annars är det inga uppehåll under höstterminen. Den 3 december avslutar vi med klubbmästerskap. Vi vill också påminna om att efter klockan 16:00 kan vi inte gå genom cafeterian längre, vi tar oss till simhallen via korridoren utmed idrottshallens omklädningsrum.

Föräldrar som stannar under träningen, vilket ni gärna får göra, skall sitta på terrasserna (vid kiosken, vid borden bakom Rehab bassängen eller på balkongen) och inte vistas vid bassängen.

Barnen ska duscha utan badkläder innan simningen.

Bubbelpoolen, plasket och Rehab bassängen får inte användas. Barnen som simmar klockan 17:10 får sätta sig på bänkarna utmed bassängen tills träningen börjar.

Det finns både simglasögon och badmössa att köpa via klubben på plats.

Simklubben har en sluten grupp på Facebook där det kommuniceras om aktuella händelser och där det delas bilder. Sök gärna upp gruppen och be att få vara med.

Kan du inte komma på träningen, var snäll och lämna återbud via sms senast klockan 12 på träningsdagen (lägg gärna numren i telefonen):

Yazan Alrayes (073-742 29 75)
Valentijn Schneider (072-066 50 06)
Sebas Schoots (073-801 25 05)

Ha en väldigt kul simtermin.

Med vänliga hälsningar, Styrelsen

Skribent: Jhonny Lystad