Klubbmästerskap 2017

12 NOV 2017 09:14
Den 3:e december är det åter dags för klubbmästerskap.
  • Uppdaterad: 12 NOV 2017 09:14

Styrelsen har äran att bjuda in alla medlemmar till Melleruds Simklubbs Klubbmästerskap söndagen den 3 december! Klockan 16:30 startar insimmet. Tävlingen börjar klockan 17:00.

Vi hoppas att alla föräldrar, släktingar och vänner följer med för att heja på alla duktiga deltagare!

Detta klubbmasterskap är till for ALLA, såväl nybörjare som de lite mer vana simmarna, och ALLA som är med får PRIS!

Så passa på att tävlingsträna vid denna tävling. Varje åldersklass räknas var för sig men för att spara lite tid kommer eventuellt olika åldersklasser att simma samtidigt.

Även vuxna kommer att tävla i två grupper.  Nybörjare och avancerade.

Vi hoppas att många föräldrar kan tanka sig att bidra under tävlingen. Det har fungerat väldigt bra under tidigare år och kräver inte så stor insats. Man kan tänka på saker att hjälpa till med. T.ex. att stalla i ordning (plocka ur hinderbanan, plocka fram prispallen, flytta på bord mm) eller att sta med i kiosken.

Givetvis tar vi gärna emot allt möjligt i hembakat. Bara väldigt roligt med ett stort urval, barnen älskar att jämfora. Meningen är att vi först använder det till fikat under själva KM:et. Föräldrar och släktingar far köpa kaffe o kaka, simmarna bjuds på fikat. Allt som är kvar säljer vi i påsar. Förtjänsten går till klubbkassan, så ni kan passa på att hamstra lite inför julen!

For fjärde året i rad anordnar vi STAFETT i valfritt simsätt MELLAN BARN OCH FORALDRAR och vi hoppas att sa många som möjligt vill vara med. Och barnet kan under stafetten simma mot sin EGEN FÖRÄLDER. Och om den vill och orkar får samma förälder simma även mot sina andra barn.

Ni har fått inbjudan via mail. Skriv på anmälan och skicka in den senast 20/11.

Vi ser verkligen fram emot ännu ett trevligt klubbmasterskap!

Skribent: Jhonny Lystad

MSK_FLAGGA